Apparaten en accessoires
Griekse varkensstoofpot
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
basmati rijst250 g
-
uien in vier gesneden200 g
-
paprika, rode in vier gesneden, zaadjes verwijderd200 g
-
olijfolie30 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
paprikapoeder2 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
varkenshaasje in reepjes (1 x 1,5 cm)700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
48.1 g
Calorieën
2420 kJ /
579 kcal
Vetten
14.7 g
Koolhydraten
63.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Kip met romige groenten saus
50min
Kip garam masala
50min
Karamel varkensvlees
45min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Alpengratin
50min